Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Proses produksi sareng pamekaran

  • Paménta konsumén
  • Skéma téknis
  • Palaksanaan Desain
  • Tés prototipe
  • ngajalankeun pilot rékayasa
  • Nganteurkeun konsumén

Puseur produk

servies kami

ZHJ mangrupikeun perusahaan hi-tech rencana obor nasional dina garis bahan kontak.

  • Endeavor to make our customers happy

    Usaha pikeun ngajantenkeun palanggan urang bagja

    SHZHJ tiasa ngahasilkeun tina kawat alloy pérak sareng strip, janten urang tiasa ningkatkeun sareng ngarobih prosés matérial kami numutkeun kabutuhan konsumén. SHZHJ 100% mariksa produk sateuacan kaluar pabrik urang, sareng kami gaduh sertipikat uji kanggo unggal kiriman.

  • Unique technology alliance

    Aliansi téknologi anu unik

    Jasa kami dibasajankeun daur ulang logam mulia via téknologi stamping ka rakitan kapang-plastik. Leres sareng motto, "One face to the customer", urang ngirangan interfaces supplier sareng nyiptakeun solusi anu saé sareng kualitas optimal pikeun konsumén.

  • Outstanding material know-how

    Pangetahuan luar biasa bahan

    Dimana logam sareng listrik sumping babarengan, kami nawiskeun palanggan pikeun kaahlian unik ngeunaan bahan, permukaan sareng pamrosésan salajengna. Ieu kumaha solusi kontak anu dipercaya tina perusahaan SHZHJ parantos didamel langkung ti 10 taun.

Tentang Kami

  • Ngeunaan parusahaan

    Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.

    Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd. didirikeun taun 2007, Ti mimiti: SHZHJ, FOKUS ON MATERIAL CONTACT! ZHJ mangrupikeun perusahaan hi-tech rencana obor nasional dina garis bahan kontak. ZHJ komitmen pikeun panggunaan élmu modéren sareng téknologi pikeun méréskeun masalah sareng bahan kontak, produk utama ZHJ kalebet genep séri kawat alloy pérak, pakuat keling, ujung kontak, kontak tombol, kontak Majelis sareng Kontak Tungsten, Ngaliwatan pangalaman urang dina logam mulia ngolah langkung ti 20 taun sareng luas urang terang dina ngalaksanakeun sambungan listrik ayeuna. Kami mitra pilihan pikeun seueur perusahaan dina sababaraha industri sareng ampir di daérah pasar.

    about us
  • application
  • application
  • application
  • application
  • application

Anjeun tiasa ngahubungan kami di dieu