Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tentang Kami

-min

        Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd. Parantos didirikeun taun 2007, Ti mimiti: SHZHJ, FOKUS ON MATERIAL CONTACT! ZHJ mangrupikeun perusahaan hi-tech rencana obor nasional dina garis bahan kontak. ZHJ komitmen pikeun panggunaan élmu modéren sareng téknologi pikeun méréskeun masalah bahan kontak, produk utama ZHJ kalebet genep séri kawat alloy pérak, pakuat keling, tip kontak, kontak tombol, kontak Majelis sareng Kontak Tungsten, Ngaliwatan pangalaman urang dina logam mulia ngolah langkung ti 20 taun sareng luas urang terang dina ngalaksanakeun sambungan listrik ayeuna. Kami mitra pilihan pikeun seueur perusahaan dina sababaraha industri sareng ampir di daérah pasar.

       Produk ZHJ seueur dianggo dina alat-alat listrik tegangan tinggi, angkutan karéta, aerospace, éléktronika, komunikasi, alat bumi, ZHJ komitmen pikeun jasa utamina ngawula dina panerapan high-end, produk éléktronik perusahaan terkenal di dunya. Perusahaan taat kana téknologi - berorientasi, komitmen pikeun bahan kontak listrik, inovasi téknis, jasa sareng listrik sampurna.

7677962a9011621c7ab780e0ebf6903

Tim perusahaan

Kesatuan sareng disiplin diri, Tumuh babarengan

Di pikahareupeun, perusahaan bakal teras-terasan tumut kana filsafat bisnis "kualitas langkung penting tibatan kaluaran, mérek langkung penting tibatan kauntungan, tanggung jawab langkung penting tibatan minat", sareng taat kana prinsip "kualitas, inovasi, R&D, pangurangan biaya, high-end, internationalization ”. Komitmen pikeun jadi panyadia solusi terpadu di dunya pikeun sistem kontak listrik.

IMG_126901-min
IMG_122201-min
f43e4971

Jasa parusahaan

Nekenkeun detil, ngudag kasampurnaan.

Mertimbangkeun anu dibutuhkeun pelanggan tina biaya téknologi, follo duanana kualitas produk sareng jasa anu saé sareng narékahan ngawangun hubungan kerjasama anu saé sareng konsumén.

IMG_124101
IMG_121501

Standar Kualitas Tinggi

100% milih sareng milih

Tina bahan baku kana rupa-rupa bahan kontak listrik paduan pérak sareng kontak, bahan komposit sareng komponén, kami ngagaduhan kapasitas produksi integrasi. Ku cara SPC, FMEA sareng analisis statistik sanés, Shzhj gaduh kontrol kualitas kritis sareng pikeun mastikeun stabilitas produk. 

未标题-2

Ukur ngariksa

2

Mariksa Metallographic

1

100% mariksa penampilan

3

Desain timer kapang

Inovasi Téhnologi

Mesin Produksi

1

Mesin Las Otomatis

2

Mesin beberesih

4

Bengkel Majelis Kontak

3

Lokakarya Mesin Keling

Mesin Téhnologi

Laser particle size analyzer

Nganalisa ukuran partikel laser

未标题-2

Proyéktor

SEM and EDS

SEM sareng EDS

Working Life Testing Machine

Ngerjakeun Mesin Tés Kahirupan