Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kontak Tombol Las

  • Welding button contacts

    Kontak las las

    Tombol kontak bimetal tiasa disayogikeun dina varitey ageung konfigurasi sareng kombinasi bahan, Bahan tina lapisan anu dianggo tiasa Ag, AgCdO atanapi AgNi, sisi Forthe pikeun dilas kana bahan baku baja atanapi paduan Cu-Ni tiasa dianggo, Kandel lapisan damel luhur aya dina satengah tina kandel lapisan luhur.