Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis las

Pedaran pondok:

Simulasi Majelis Las ngaminimalkeun biaya dina sababaraha tahap pamekaran produk, sapertos desain, perencanaan manufaktur, coba-coba, sareng validasi pabrikasi.


  • Harga FOB: US $ 0,02 - 2,00 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Majelis las

    Kami ngimpor mesin las B-5000 ti Bihler di Jerman, urang tiasa ngelas 200-300pcs per menit.

    Dua prosés dasar dianggo dina las kontak: potongan kontak masing-masing dilas kana strip carrier atanapi pre-stempel atanapi bagéan kontak anu dicap didamel tina strip semi-réngsé kalayan bahan kontak anu tos dipasang. Salila ngelas potongan kontak bahan kontakna napel tina propil (kasét), bagéan kawat atanapi dina bentuk tip. Ukuran wilayah kontak maksimum pikeun las laju luhur bari ngajaga kasabaran manufaktur anu caket nyaéta 5 x 5 mm ².

    Gumantung kana bahan kontak aplikasi anu dianggo dumasar kana emas, paladium atanapi pérak. Pikeun ngamangpaatkeun prosés manufaktur anu paling dipercaya sareng ekonomis bahan kontak biasana ngagaduhan dukungan anu gampang dielas. 

     

    Prosés produksi

     Strip uncoiling-strip leveling-Pra punching-Coin sareng las punching-Final

    Laju produksi

    300-450pcs / mnt

    Lebar strip

    ≤60mm

    Kandel strip

    0,1-1,0mm

    Bahan

    Ag 、 AgNi 、 AgCu 、 AgFe , jsb.

    Kisaran diameter kawat kontak 

    Φ0,4 - Φ2,5 mm  

    Diaméter kontak 

    Φ1-Φ4.5mm

    Jangkungna kontak 

    0.2-2.0mm

    Kakuatan beungkeutan

    l 80-800N l

     Garis las bujur≥Hubungi kawat diameter) l Jalur las transversal≥1 / 2Hubungi kawat diaméter)

    Bagian anu dicap nganggo strip kontak semi-réngsé

    图片5

    Bagian dicap tina strip kontak semi-réngsé dihasilkeun sacara ékonomis tina strip kontinyu. Bahan kontak anu dihasilkeun dina fasilitas pabrik urang didasarkeun kana emas, paladium sareng pérak. Tambaga sareng tambaga alloy dipaké salaku bahan pamawa base.
    Clamp Stampings
    Seueur aplikasi kontak peryogi lapisan logam mulia langkung kentel. Ieu henteu tiasa dilarapkeun kana substrat sacara ékonomis ku prosés electroplating. Salaku tambahan bahan kontak kalayan pasipatan fisik sareng mékanis anu khusus pisan diperyogikeun. Bahan-bahan ieu tina campuran emas-palladium atanapi dumasar kana pérak didamel ku lebur alloy atanapi metalurgi bubuk. Kombinasi kontak sareng bahan dasar dihontal ku prosés cladding sapertos cold roll-cladding atanapi hot roll-bonding.
    Dicap Bagian ti Profil Toplay
    DODUCO ngasilkeun bimetal kontak dina bentuk strip ku cara nyéépkeun flop anu bentukna flator kana bahan pamawa dituturkeun ku profil rolling. Ieu mangrupikeun dasar pikeun bagian kontak anu ditetepkeun ku palanggan kalayan bagéan logam mulia anu diangkat pikeun aplikasi anu nungtut pisan.
    Dicap Bagian ti strip dilas-dilas
    Kauntungan utama tina bahan strip dilas pikeun produksi stampings kontak nyaéta daérah anu kawates tina zona las. Ieu ngakibatkeun lelembutan bahan dasar sesah spring ngan di daérah pengelasan langsung. Lapisan kontak diwangun utamina tina bahan kontak padet atanapi profil kontak komposit atanapi las.

    Aplikasi

    图片2
    图片1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk