Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Pakuat pakuat Trimetal

  • Tri-metal Contact rivet

    Keling Kontak Tri-logam

    Tri-logam Ngahubungan Shanghai ZHJ téknologi Co., Ltd.
    Stabilitas listrik na langkung saé tibatan kontak riveting kalayan gambar sareng posisi anu sampurna. Ku ngabandingkeun sareng Kontak Las, éta ngagaduhan waktos panas anu pondok sareng lingkungan anu bersih.