Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Keling Kontak Tri-logam

Pedaran pondok:

Tri-logam Ngahubungan Shanghai ZHJ téknologi Co., Ltd.
Stabilitas listrik na langkung saé tibatan kontak riveting kalayan gambar sareng posisi anu sampurna. Ku ngabandingkeun sareng Kontak Las, éta ngagaduhan waktos panas anu pondok sareng lingkungan anu bersih.


  • Harga FOB: US $ 0,001- 1,2 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Produk

    1. pakuat logam-logam tiasa ngagentos keling padet. Ieu seueur dianggo salaku kontak dina dua sisi kontak, dugi ka ngirangan biaya bahan.

    2. ningkatkeun kinerja paku keling kontak.

    3.Larapkeun produksi otomatisasi kontinyu.

    Aplikasi Utama

    Alat-alat listrik mobil, alat-alat rumah tangga, replay, contactor,

    Termostat, sadaya jinis saklar, panerapan penerbangan, timer sareng peralatan éléktronik.

    Aliran prosés

    Ngadamel Keling

    图片7

    Nyusut

    图片7

    Bérés

    图片7

    Pamariksaan

    图片8
    图片9

    Ngagambar

    Ngepak

    图片9
    图片10

    Ngukur

    Barang

    Diaméter sirah
    D (mm)

    Sirah
    kandelna
    T (mm)

    Sirah Pérak
    S (mm)
    Suku
    diameter
    d (mm)

    Suku
    panjangna
    L (mm)

    Pérak suku
    S (mm)

    Bola
    radius
    R (mm)

    Diménsi dasar

    3 ~ 5.1

    0,45 ~ 1.2

    0,2 ~ 0,5

    1.8 ~ 3

    0.8 ~ 2.8

    0,25 ~ 0,65

    8 ~ 20

    kasabaran

    ± 0,05

    0.02∽
    +0.05

    ± 0,05

    0.02∽
    +0.10

    ± 0,05

    ± 0,05

    ± 2

    Kauntungannana

    Tilu paku keling komposit tiasa ngagentoskeun dua sisi paduan pérak kontak pakuat keling, sareng tiasa ngahémat 30% dugi ka 65% biaya bahan tanpa mangaruhan kinerja pamakean, pikeun ngirangan biaya pikeun konsumén sareng ngahémat sumber daya pikeun nagara.

    1595228148(1)

    Ngolah sapertos kieu

    1595228360(1)
    图片6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami