Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Pakuat Kontak padet

  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak padet

    Keling padet nyaéta pengikat permanén paling umum anu dianggo dina kulit pesawat sareng panél. Sateuacan aplikasi, éta ngan saukur diwangun ku batang lemes kalayan buleud, sirah datar dina hiji tungtung. Kami nawiskeun Keling Perak Padet kami anu konduktor listrik anu saé.
  • Solid Contact Rivets

    Pakuat Kontak padet

    Nganteurkeun pas waktuna, jaminan quailty, Desain mandiri kapang, eupan balik waktuna, Daripada tés pelanggan, Analisis komposisi priduct.