Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Keling Kontak padet

Pedaran pondok:

Keling padet nyaéta pengikat permanén paling umum anu dianggo dina kulit pesawat sareng panél. Sateuacan aplikasi, éta ngan saukur diwangun ku batang lemes kalayan buleud, sirah datar dina hiji tungtung. Kami nawiskeun Keling Perak Padet kami anu konduktor listrik anu saé.


  • Harga FOB: US $ 0,001- $ 1,2 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Keling padet nampilkeun tantangan anu langkung ageung nalika de-riveting. Sirah anu didamel kedah digiling atanapi digiling sateuacan ngadorong keling deui kana liang. Nalika ngaluarkeun rivet padet, bahan komponén sakuriling liang kedah diperhatoskeun. Upami bahanna langkung lemes tibatan keling, aya kamungkinan éta bakal rusak. Upami karasa sami atanapi heuras tibatan keling résiko karusakan langkung handap, sabab éta bakal ngajaga bentukna sedengkeun keling anu lemes didorong deui. Kumaha rivet mimitina diwangun ogé ngagaduhan peran dina prosés de-riveting. Langkung ageung ageung péul didamel dina prosés ngabentuk, résiko karusakan komponén sakurilingna langkung luhur.

    Aliran prosés

    Ngadamel Keling

    图片7

    Nyusut

    图片7

    Bérés

    图片7

    Pamariksaan

    图片8
    图片9

    Ngagambar

    Ngepak

    图片4
    图片5

    Ngukur

    Barang

    Diaméter sirah
    D (mm)
    Kandel sirah
    T (mm)
    Diaméterna suku
    d (mm)
    Panjang suku
    L (mm)
    Radius bola
    R (mm)
    Diménsi dasar

    1.2 ~ 12

    0,15 ~ 3.00

    0,75 ~ 6.00

    0.45 ~ 8.56

    1.2 ~ 40

    kasabaran

    ± 0,05

    0.02∽
    +0.05

    0.02∽
    +0.10

    ± 0,05

    ± 2

     

    图片6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami