Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kawat Alloy Pérak

Pedaran pondok:

Kami ngadamel kualitas Kawat Alloy Pérak dina Alloy anu sanés sapertos AgCdo10, AgCdo12, AgNi10, AgNi12, AgSno2 10 sareng sajabana Kami ogé ngalakukeun kustomisasi Kawat Alloy Perak ieu sakumaha spésipikasi klién, mastikeun résistansi korosi, tingkat luhur konduktivitas termal sareng listrik.


  • Harga FOB: US $ 480 - 700 / Ton
  • Min.Order Order: 1 Ton / Ton
  • Kamampuhan Suplai: 10 Ton / Ton per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aplikasi:
    Kontaktor, pemutus sirkuit, termostat, saklar calakan, jsb
    Bahanna:
    Ag / FAg, AgNi, AgCdO, AgZnO, AgSnO2, AgSnO2In2O3

    Ag- FAg

    Mikrostruktur

    1593743468(1)

    Pedaran Umum

    Pérak sareng pérak sisikian halus (FAg) ngagaduhan konduktivitas listrik sareng termal anu luhur pisan, résistansi kontak anu lemah sareng stabil, sareng daya tahan anu saé. Pikeun résistansi pérak kana érosi busur sareng las kontak diwatesan, kakuatan mékanisna kirang, Kusabab jumlah leutik nikel dina pérak sisikian rupa, résistansi érosi busur sareng kakuatan mékanis langkung luhur tibatan pérak.

    Wengkuan Aplikasi

    Digunakeun sacara lega dina alat-alat anu low ayeuna, sapertos relay, timer, saklar bantu pikeun alat-alat rumah tangga, saklar kontrol, jst.

    Pasipatan Bahan

     

    Ag

    FAg

    Tips

    Kawat

    Tips

    Kawat

    Eusi Ag (wt.%)

    ≥99.95

    ≥99.95

    99,85

    99,85
    Dénsitas (g / cm3)

    ≥10,48

    ≥10,48

    ≥10.40

    ≥10.40

    Elec. Résistansi (pQ • cnn)

    ≤2.10

    ≥1.80

    ≥2.10

    ≥1.85

    Teu karasa HV

    ≥40

    ≥60

    ≥45

    ≥65

    Kakuatan tarik (MPa)

     

    230-380

     

    250-380

    Perpanjangan (%)

     

    2-30

     

    2-30

    Prosés pabrik Ngaleungitkeun-Ngagulung Extruding -Drawing Ngaleungitkeun-Ngagulung Extruding -Drawing

    Jenis Produk

    1600683756(1)

    AgNi

    Mikrostruktur

    159374361d0(1)

    Pedaran Umum

    Bahan AgNi gaduh résistansi langkung luhur kana érosi busur sareng las kontak tibatan Ag atanapi FAg. Duanana sipat ditingkatkeun kalayan ningkat eusi Ni. Sadaya matéri AgNi nunjukkeun kagunaan anu saé sareng gampang dilas pikeun ngahubungi pangrojong. Kecenderungan lemah kana transfer matérial dina aplikasi DC. Bahan AgNi mangrupikeun bahan pelindung lingkungan.

    Wengkuan Aplikasi

    Bahan kontak AgNi mendakan rupa-rupa aplikasi dina alat-alat switch tegangan rendah. Éta dianggo dina relay, kontaktor alit, saklar lampu, pengontrol suhu ogé dina saklar pelindung (éta dianggo dina pasangan kontak asimétri, contona, ngalawan bahanAgC, AgZnO atanapiAgSnO2).

    Pasipatan Bahan

    Kawat

    AgNi

    AgNi

    AgNi

    Ag Ni

    AgN abdi

    AgNi

    Ni Kandungan (wt.%)

    10 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    15 ± 1

    20 ± 1

    30 ± 1

    Dénsitas (g / cm3)

    ≥10.25

    ≥10.20

    ≥10.15

    ≥10.15

    ≥10.05

    ≥9.80

    Elec. Résistansi (pC2 • cm)

    ≤1.95

    ≤2.05

    ≤2.05

    ≤2.10

    ≤2.15

    ≤2.50

    Teu karasa HV

    ≥75

    ≥70

    ≥80

    ≥80

    ≥80

    ≥80

    Kakuatan tarik (MPa)

    240-450

    240-450

    250-360

    280-460

    260-380

    260-380

    Perpanjangan (%)

    5-30

    5-30

    5-30

    5-28

    2-28

    2-25

    Prosés pabrik

    Sintering-Extruding

    Jenis Produk

    1600683249(1)

    AgCdO

    Mikrostruktur

    1593743141(1)

    Pedaran Umum

    Kontak AgCdO kagolong kana kelompok anu paling seueur dianggo dina aparat listrik tegangan rendah. Aranjeunna ngagabungkeun résistansi anu nyugemakeun ngalawan las kontak sareng résistansi érosi busur anu hadé sareng résistansi kontak anu cukup lemah dina kahirupan jasa lengkep na. Éta dihasilkeun ku dua téhnik anu béda, pre-oksidasi-sinter-extruding sareng oksidasi internal. Dina kadua kasus, eusi Cd0 tiasa berkisar tina 10 dugi ka 20wt.%. Nanging, Cd sareng Cd0 dianggap bahaya pikeun kaséhatan sareng lingkungan. Kusabab kitu panggunaan bahanAgCdO bakal dilarang di sababaraha nagara.

    Wengkuan Aplikasi

    Utamana dianggo dina ampir unggal jinis alat parobihan tegangan rendah. Éta ilaharna dianggo dina microswitches, relay, switch lampu, contactors, switch pikeun alat-alat rumah tangga, sababaraha jinis saklar pelindung, ogé dina jinis-jinis pemutus sirkuit.

    Pasipatan Bahan

    Kawat AgCdO AgCdO AgCdO AgCdO AgCdO AqCd0 AgCdO
    Eusi CdO (wt.%) 10 ± 1 13,5 ± 1 15 ± 1 10 ± 1 12 ± 1 15 ± 1 17 ± 1
    Dénsitas (g / cm3) ≥10.05 ≥9.95 ≥9.90 ≥10.10 ≥10.05 ≥9.95 ≥9.80
    Elec. Résistansi (1,10 • cm) ≤2.25 ≤2.35 ≤2.40 ≤2.10 ≤2.15 ≤2.25 ≤2.40
    Teu karasa HV ≥70 ≥75 ≥75 ≥70 ≥70 ≥75 ≥75
    Kakuatan tarik (MPa) 260-350 260-380 260-380 260-350 260-380 260-380 260-400
    Perpanjangan (%) 6-20 6-20 6-20 8-25 8-25 8-25 5-25
    Prosés pabrik Pra-oksidasi-Sintering-Extruding Oksidasi internal

    Jenis Produk

    1600684107(1)
    1600684137(1)

    AgZnO

    Mikrostruktur

    1

    Pedaran Umum

    Résistansi tinggi ngalawan las kontak ciri bahan AgZnO. Éta ogé nunjukkeun résistansi anu hadé ngalawan érosi busur. Kontak résistansi AgZnO condong langkung luhur tibatan AgCd0. AgZnO tiasa dihasilkeun ku cara pre-oksidasi-sinter —ngagulung, téhnik campuran-kompak-sinter ogé ku oksidasi internal. Bahan AgZnO mangrupikeun bahan lingkungan-protéktif.

    Wengkuan Aplikasi

    Utamana dianggo dina pemutus sirkuit, khususna dina pemutus sirkuit universal. Widang aplikasi anu sanésna nyaéta saklar pelindung motor, pemutus sirkuit sésana sareng relay AC.

    Pasipatan Bahan

    Kawat

    AgZnO

    AgZnO

    Eusi ZnO (wt.%)

    8 ± 1

    10 ± 1

    Dénsitas (g / cm3)

    .9.65

    9.60

    Elec. Résistansi (NO • cm)

    2.25

    2.35

    Teu karasa HV

    E30

    85

    Kakuatan tarik (MPa) 285-350

    285-350

    Perpanjangan (%)

    15-25

    12-20

    Prosés pabrik

    Pra-oksidasi -Sintering-Extruding

    Jenis Produk

    1600680079(1)

    AgSnO2

    Mikrostruktur

    9815eba5bf65b214cdcd43bdb1bb9e3

    Pedaran Umum

    AgSnO2 / AgSn021n203 mangrupikeun bahan kontak listrik anu ramah lingkungan. Aranjeunna gaduh pagelaran anu hadé dina sipat anti érosi sareng anti las, sareng ngagaduhan sipat anti bahan anu hadé dina sirkuit DC switching. Prosés manufaktur utama nyaéta prosés oksidasi internal, prosés pra-oksidasi, prosés metalurgi bubuk, prosés palapis kimia, jst..

    Wengkuan Aplikasi

    Digunakeun sacara lega dina sababaraha jinis kontak, relay, pemutus sirkuit sareng saklar, jst.

    Pasipatan Bahan

     AgSnO2

    Kawat

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSn02

    Eusi SnO2 (wt.%)

    10 ± 1

    10 ± 1

    12 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    Dénsitas (g / cm3)

    ≥9.90

    ≥9.95

    ≥9.85

    ≥9.85

    ≥9.5
    Elec. Résistansi (pO • cm)

    ≤2.15

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.81

    Teu karasa HV

    ≥85

    ≥95

    ≥70

    ≥75

    ≥85
    Kakuatan tarik (MPa)

    295-350

    290-385

    230-350

    230-285

    250-330

    Perpanjangan (%)

    15-25

    15-25

    15-25

    18-30

    15-25

    Prosés pabrik

    Pra-oksidasi-Sintering-Extruding

    Palapis Kimia

    Pergaulan-Sinter-Extruding

     AgSnO2In203

    Kawat

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    Eusi Ag (wt.%)

    90 ± 1

    88 ± 1

    92 ± 1

    88 ± 1

    85,5 ± 1
    Dénsitas (g / cm3)

    ≥9.95

    ≥9.95

    ≥9.96

    ≥9.91

    ≥9.72
    Elec. Résistansi (10 • cm)

    ≤2.38

    ≤2,45

    ≤2.25

    ≤2.35

    ≤2,55
    Teu karasa HV

    ≥100

    ≥100

    ≥90

    ≥95

    ≥95

    Kakuatan tarik (MPa)

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    Perpanjangan (%)

    15-25

    15-25

    18-30

    18-30

    18-30

    Prosés pabrik

    Pra-oksidasi-Sintering-Extruding

    Oksidasi internal

    Jenis Produk

    AgSnO2In2O3

    Mikrostruktur

    1593996470(1)

    Pedaran Umum

    AgSnO2lAgSn021n203 mangrupikeun bahan kontak listrik anu ramah lingkungan. Aranjeunna gaduh pagelaran anu hadé dina sipat anti érosi sareng anti las, sareng ngagaduhan sipat anti bahan anu hadé dina sirkuit DC switching. Prosés manufaktur utama nyaéta prosés oksidasi internal, prosés pre-oksidasi, prosés metalurgi bubuk, prosés palapis kimia, jsb.

    Wengkuan Aplikasi

    Digunakeun sacara lega dina sababaraha jinis kontak, relay, pemutus sirkuit sareng saklar, jst.

    Pasipatan Bahan

    AgSnO2

    Kawat

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSn02

    Eusi SnO2 (wt.%)

    10 ± 1

    10 ± 1

    12 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    Dénsitas (g / cm3)

    ≥9.90

    ≥9.95

    ≥9.85

    ≥9.85

    ≥9.5
    Elec. Résistansi (p0 • cm)

    ≤2.15

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.81

    Teu karasa HV

    ≥85

    ≥95

    ≥70

    ≥75

    ≥85
    Kakuatan tarik (MPa)

    295-350

    290-385

    230-350

    230-285

    250-330

    Perpanjangan (%)

    15-25

    15-25

    15-25

    18-30

    15-25

    Prosés pabrik

    Pra-oksidasi-Sintering-Extruding

    Palapis Kimia

    Pergaulan-Sinter-Extruding

     AgSnO2In203

    Kawat

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    Eusi Ag (wt.%)

    90 ± 1

    88 ± 1

    92 ± 1

    88 ± 1

    85,5 ± 1
    Dénsitas (g / cm3)

    ≥9.95

    ≥9.95

    ≥9.96

    ≥9.91

    ≥9.72
    Elec. Résistansi (p0 • cm)

    ≤2.38

    ≤2,45

    ≤2.25

    ≤2.35

    ≤2,55
    Teu karasa HV

    ≥100

    ≥100

    ≥90

    ≥95

    ≥95

    Kakuatan tarik (MPa)

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    Perpanjangan (%)

    15-25

    15-25

    18-30

    18-30

    18-30

    Prosés pabrik

    Pra-oksidasi-Sintering-Extruding

    Oksidasi internal

    Jenis Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami