Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Produk

  • Bimetal Contact Rivet

    Bimetal Kontak Keling

    Ngajual kelapa Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak ieu ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé sareng permukaan na henteu tiasa dioksidasi. Tambihan tambaga 3 - 28% tiasa pisan ningkatkeun résistansi seuneu pérak.
  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak padet

    Keling padet nyaéta pengikat permanén paling umum anu dianggo dina kulit pesawat sareng panél. Sateuacan aplikasi, éta ngan saukur diwangun ku batang lemes kalayan buleud, sirah datar dina hiji tungtung. Kami nawiskeun Keling Perak Padet kami anu konduktor listrik anu saé.
  • Solid Contact Rivets

    Pakuat Kontak padet

    Nganteurkeun pas waktuna, jaminan quailty, Desain mandiri kapang, eupan balik waktuna, Daripada tés pelanggan, Analisis komposisi priduct.
  • Tri-metal Contact rivet

    Keling Kontak Tri-logam

    Tri-logam Ngahubungan Shanghai ZHJ téknologi Co., Ltd.
    Stabilitas listrik na langkung saé tibatan kontak riveting kalayan gambar sareng posisi anu sampurna. Ku ngabandingkeun sareng Kontak Las, éta ngagaduhan waktos panas anu pondok sareng lingkungan anu bersih.
  • Welding Assembly

    Majelis las

    Simulasi Majelis Las ngaminimalkeun biaya dina sababaraha tahap pamekaran produk, sapertos desain, perencanaan manufaktur, coba-coba, sareng validasi pabrikasi.
  • Welding button contacts

    Kontak las las

    Tombol kontak bimetal tiasa disayogikeun dina varitey ageung konfigurasi sareng kombinasi bahan, Bahan tina lapisan anu dianggo tiasa Ag, AgCdO atanapi AgNi, sisi Forthe pikeun dilas kana bahan baku baja atanapi paduan Cu-Ni tiasa dianggo, Kandel lapisan damel luhur aya dina satengah tina kandel lapisan luhur.
  • Electrical Contact Tips

    Tip Kontak Listrik

    Bahan kontak listrik kadmium oksida pérak seueur dianggo, titik lebur kontak low tina kontak tina sublimasi tiasa ngadamel permukaan anu kontak tina kontak, sareng dina waktos anu sami épéktip, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 ngagaduhan kaunggulan atos luhur, résistansi tahan las fusi sareng résistansi ngaduruk jsb.
    Bahanna mangrupikeun bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna pikeun ngagentos AgCdO.
  • Customized profiles

    Propil ngaropéa

    SHZHJ ngahasilkeun rupa-rupa kontak sareng propil anu khusus kanggo sababaraha aplikasi. Urang tiasa minuhan kaseueuran sarat pikeun tegangan sareng sistem propulsion anu luhur. Naha éta pikeun lokomotif EMD, GE atanapi ALCO atanapi truk pertambangan anjeun, anjeun peryogi pemasok anu terpercaya, SHZHJ mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng perusahaan.
  • Riveting Assembly

    Majelis Riveting

    Majelis Kontak. SHZHJ nyayogikeun rupa-rupa rakitan kontak anu dihasilkeun ku sababaraha téknik kantétan. Majelis béléd didamel ku tungku, induksi, résistansi, sareng prosés nyembah obor. Kontak ogé tiasa dipasangkeun kana kontak kontak. SHZHJ ngahasilkeun majelis kalayan rupa-rupa bahan dukungan kontak sareng bentuk.
  • POWDER METAL CONTACTS

    Kontak logam bubuk

    Nganteurkeun pas waktuna, jaminan quailty, Desain mandiri kapang, eupan balik waktuna, Daripada tés pelanggan, Analisis komposisi priduct.
  • Silver Alloy Wires

    Kawat Alloy Pérak

    Kami ngadamel kualitas Kawat Alloy Pérak dina Alloy anu sanés sapertos AgCdo10, AgCdo12, AgNi10, AgNi12, AgSno2 10 sareng sajabana Kami ogé ngalakukeun kustomisasi Kawat Alloy Perak ieu sakumaha spésipikasi klién, mastikeun résistansi korosi, tingkat luhur konduktivitas termal sareng listrik.