Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Warta

  • Tekadna diameter keling, panjang sareng bukaan

    Nalika keling, upami diameter keling ageung teuing, bentuk panyusutan langkung sesah, gampang didamel deformasi logam lambar. Sabalikna, upami diaméter keling leutik teuing, kakuatan rivet henteu cekap, hasilna ningkatna jumlah paku keling sareng kasulitan tina c ...
    Maca deui
  • Detil kontak pérak komposit

    Kontak pérak komposit sacara lega ngarujuk kana bukaan sareng nutup listrik listrik éléktronik sareng éléktronik, simpang pisah sareng sentuhan, sabab terminal konduktor logam dina waktos némpél ngan saukur ngahasilkeun panas instan sareng percikan, ngadorong titik touch na dina ...
    Maca deui
  • Kawat alloy emas sareng pérak, kawat pérak sterling sareng kawat tambaga, anu langkung saé

    Halo, Wilujeng sumping di Shanghai ZHJ Technologies CO., Ltd. langkung saé upami teu aya konduktor tina tilu bahan éta. Jumlah kawat tambaga frékuénsi low rada gedé, sareng jumlah frékuénsi luhur relatif leutik, anu bakal ngajantenkeun kolom sora nangtung tilu diménsi sareng ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Aplikasi Of Silver Alloy

    Aplikasi utama paduan pérak nyaéta: (1) solder basis pérak, utamina dumasarkeun kana seri alloy dumasar alloy pérak-tambaga-seng, sapertos séri AgCuZn, séri AgCuZnCd, séri AgCuZnNi; alloy pérak Nikel, alloy tambaga pérak; Paduan anu ngandung 90% pérak sareng 10% tambaga disebut mata uang ...
    Maca deui
  • Kinerja kerja kontak pérak tiasa ditingkatkeun

    Dina raraga nyingkahan kontak tina pérak kontak pérak, terminal kontak statik kana bentuk anu melengkung, bagian tengah anu menonjol. Janten busurna moal dina permukaan kontak tina durukan. Mangrupikeun salah sahiji jinis kontak anu langkung saé, sareng aplikasi na langkung seueur. Anu damel ...
    Maca deui
  • Énergi kentel dina permukaan kontak sareng dina nea

    Prosés debit arc, akar busur ngahasilkeun prosés fisik termal kusabab pelepasan énergi kentel dina permukaan kontak sareng lapisan permukaan caket, disababkeun ku lebur sareng penguapan bahan kontak pérak, ieu mangrupikeun kontak ablasi listrik pérak. Dina arus anu alit sareng alit ...
    Maca deui
  • Relay panyalindungan kontak sareng masalah kontak

    Urang terang yén kontak relay kedah langkung kejam tibatan Mosfet umum, beban relay langkung ageung tibatan Mosfet. Beban DC motor DC umum, kopling DC sareng klep solenoid DC, saklar beban persépsi ieu ditutup, ratusan atanapi bahkan rébuan volt gaya éléktromotip tukang disababkeun ku ...
    Maca deui