Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tip Kontak Listrik

  • Electrical Contact Tips

    Tip Kontak Listrik

    Bahan kontak listrik kadmium oksida pérak seueur dianggo, titik lebur kontak low tina kontak tina sublimasi tiasa ngadamel permukaan anu kontak tina kontak, sareng dina waktos anu sami épéktip, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 ngagaduhan kaunggulan atos luhur, résistansi tahan las fusi sareng résistansi ngaduruk jsb.
    Bahanna mangrupikeun bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna pikeun ngagentos AgCdO.