Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Taros Kami

Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.

Alamat

No 1234, Xinsongjiang Road, Songjiang Shanghai , Cina

 

Telepon

Telp: + 86-21-37782156

Fax: + 86-21-37781636

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami