Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kontak Rivets

  • Bimetal Contact Rivet

    Bimetal Kontak Keling

    Ngajual kelapa Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak ieu ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé sareng permukaan na henteu tiasa dioksidasi. Tambihan tambaga 3 - 28% tiasa pisan ningkatkeun résistansi seuneu pérak.
  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak padet

    Keling padet nyaéta pengikat permanén paling umum anu dianggo dina kulit pesawat sareng panél. Sateuacan aplikasi, éta ngan saukur diwangun ku batang lemes kalayan buleud, sirah datar dina hiji tungtung. Kami nawiskeun Keling Perak Padet kami anu konduktor listrik anu saé.
  • Solid Contact Rivets

    Pakuat Kontak padet

    Nganteurkeun pas waktuna, jaminan quailty, Desain mandiri kapang, eupan balik waktuna, Daripada tés pelanggan, Analisis komposisi priduct.
  • Tri-metal Contact rivet

    Keling Kontak Tri-logam

    Tri-logam Ngahubungan Shanghai ZHJ téknologi Co., Ltd.
    Stabilitas listrik na langkung saé tibatan kontak sareng gambar sareng posisi anu sampurna. Ku ngabandingkeun sareng Kontak Las, éta ngagaduhan waktos panas anu pondok sareng lingkungan anu bersih.