Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Riveting

Pedaran pondok:

Majelis Kontak. SHZHJ nyayogikeun rupa-rupa rakitan kontak anu dihasilkeun ku sababaraha téknik kantétan. Majelis béléd didamel ku tungku, induksi, résistansi, sareng prosés nyembah obor. Kontak ogé tiasa dipasangkeun kana kontak kontak. SHZHJ ngahasilkeun majelis kalayan rupa-rupa bahan dukungan kontak sareng bentuk.


  • Harga FOB: US $ 0,02 - 2,00 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Majelis Riveting

    Prosés produksi: Strip uncoiling → Strip leveling → Pra punching → contact vibration contact → contact riveting molding → molding blanking workpiece.

    Laju Produksi: 150-300pcs / mnt。

    Karakteristik
    1.teu aya sora, teu aya geter, cocog pisan pikeun bahan ipis sareng rapuh. Deformasi workpiece leutik saatos dibérésan.
    2. tiasa ngadalikeun gaya paku keling rivet: perwujudan waktos, tekanan riveting konstan.
    3. protéri riveting gaya dampak leutik, mastikeun permukaan workpiece henteu ruksak, ulah ngaruksak lapisan electroplated logam jeung perlakuan permukaan séjén.
    4. bahan keling sareng kinerja deformasi khusus saé, rod keling moal muncul masalah kualitas, kahirupan anu langkung luhur. Dina waktos anu sasarengan, gampang dirobah sareng tiasa dijantenkeun sababaraha rupi, pikeun adaptasi sareng sarat prosés anu béda-béda, tiasa dilarapkeun sacara lega.

    Aplikasi

    图片2
    图片1

    Jenis pendukung: tambaga atanapi alloy tambaga

    Aplikasi: Majelis seueur dianggo dina kontaktor. pemutus sirkuit, relay, switch témbok, mikro-switch, tombol push, jst.

    Pedaran Produk: SHZHJ ngagaduhan seueur rupa téknologi pamrosésan pikeun ngarakit kontak sareng dukungan. Kami gaduh padika manufaktur anu fléksibel pikeun minuhan tungtutan rupa-rupa sareng konsumén anu khusus. Prosés riveting ilaharna dianggo nalika pangrojongna gampang kapangaruhan ku panas nalika prosés las. Riveting ogé dianggo pikeun logam bahan kontak anu sesah pikeun ngelas.

    Prosés produksi: Riveting manual, riveting otomatis, dina kapang riveting, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk