Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Kontak

  • Welding Assembly

    Majelis las

    Simulasi Majelis Las ngaminimalkeun biaya dina sababaraha tahap pamekaran produk, sapertos desain, perencanaan manufaktur, coba-coba, sareng validasi pabrikasi.
  • Riveting Assembly

    Majelis Riveting

    Majelis Kontak. SHZHJ nyayogikeun rupa-rupa rakitan kontak anu dihasilkeun ku sababaraha téknik kantétan. Majelis béléd didamel ku tungku, induksi, résistansi, sareng prosés nyembah obor. Kontak ogé tiasa dipasangkeun kana kontak kontak. SHZHJ ngahasilkeun majelis kalayan rupa-rupa bahan dukungan kontak sareng bentuk.