Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Keling Kontak Bimetal

  • Bimetal Contact Rivet

    Bimetal Kontak Keling

    Ngajual kelapa Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak ieu ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé sareng permukaan na henteu tiasa dioksidasi. Tambihan tambaga 3 - 28% tiasa pisan ningkatkeun résistansi seuneu pérak.