Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Bimetal Kontak Keling

Pedaran pondok:

Ngajual kelapa Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak ieu ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé sareng permukaan na henteu tiasa dioksidasi. Tambihan tambaga 3 - 28% tiasa pisan ningkatkeun résistansi seuneu pérak.


  • Harga FOB: US $ 0,001 - 1,2 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur Produk

    1. Ganda riveting komposit épisién hemat logam mulia sareng ngirangan biaya

    2. ningkatkeun kinerja paku keling kontak.

    3.Larapkeun produksi otomatisasi kontinyu.

    Aplikasi Utama

    Alat-alat listrik mobil, alat-alat rumah tangga, replay, contactor,

    Termostat, sadaya jinis saklar, panerapan penerbangan, timer sareng peralatan éléktronik.

    Aliran prosés

    Ngadamel Keling

    图片7

    Nyusut

    图片7

    Bérés

    图片7

    Pamariksaan

    图片8
    图片9

    Ngagambar

    Ngepak

    Panjelasan Produk:  Aranjeunna gaduh pagelaran anu hadé dina sipat anti érosi sareng anti las, sareng ngagaduhan sipat anti bahan anu hadé dina sirkuit DC switching. Prosés manufaktur utama nyaéta prosés oksidasi internal, prosés pre-oksidasi, prosés metalurgi bubuk, prosés pelapis kimia, sareng sajabana Perak Tin Oksida Bimetal Kontak Rivets gaduh biaya langkung handap dibanding paku keling padet.

    未标题-1
    图片7

    Ukuran :

    Barang Diaméter sirah D (mm) Kandel sirah T (mm) diaméterna lapisan S (mm) Diaméter shank D (mm) Panjang kandang L (mm) Spéktrum radium SR (mm) Babandingan kapang8 (▫)

    spésipik-kation

    2.5

    0.6,0.8,1.0

    0,3 ~ 0,4

    1.2,1.5

    1 ~ 2

    4,6

    9

    3.0

    0.8,1.0,1.2

    0,35 ~ 0,50

    1,50

    6,8

    3.5

    1,50,2.0

    1 ~ 3

    4.0

    1.0,1.2,1.5

    2.0

    8,10

    4.5

    2.0,2.5

    5.0

    1.0,1.2,1.5,2.0

    0,40 ~ 0,60

    2.5

    10.15

    5.5

    2.5,3.0

    6.0

    3.0

    15,20

    6.5

    1.2,1.5,2.0

    0,50 ~ 0,70

    3.0,3.5

    7.0

    3.5

    20,25

    8.0

    4.0

    sirah sareng coaxiality shank ± 0,1 ± 0,05 S≤0.4 + 0.6 S > 0.4-0.06 -0.02, -0.1 , + 0,15 ± 0,2R ± 2
    图片6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk