Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Propil ngaropéa

  • Customized profiles

    Propil ngaropéa

    SHZHJ ngahasilkeun rupa-rupa kontak sareng propil anu khusus kanggo sababaraha aplikasi. Urang tiasa minuhan kaseueuran sarat pikeun tegangan sareng sistem propulsion anu luhur. Naha éta pikeun lokomotif EMD, GE atanapi ALCO atanapi truk pertambangan anjeun, anjeun peryogi pemasok anu terpercaya, SHZHJ mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng perusahaan.