Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tip Kontak Listrik

Pedaran pondok:

Bahan kontak listrik kadmium oksida pérak seueur dianggo, titik lebur kontak low tina kontak tina sublimasi tiasa ngadamel permukaan anu kontak tina kontak, sareng dina waktos anu sami épéktip, nyegah pembakaran kontak.
Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 ngagaduhan kaunggulan atos luhur, résistansi tahan las fusi sareng résistansi ngaduruk jsb.
Bahanna mangrupikeun bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna pikeun ngagentos AgCdO.


  • Harga FOB: US $ 0,1 - 5,00 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur produk :
    Bahan kontak listrik kadmium oksida pérak seueur dianggo, titik lebur kontak low tina kontak tina sublimasi tiasa ngadamel permukaan anu kontak tina kontak, sareng dina waktos anu sami épéktip, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 ngagaduhan kaunggulan atos luhur, résistansi tahan las fusi sareng résistansi ngaduruk jsb.
    Bahanna mangrupikeun bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna pikeun ngagentos AgCdO.

    Aplikasi:
    Kontaktor, pemutus sirkuit, termostat, saklar calakan, jsb
    Bahanna:
    AgZnO, AgSnO2  , AgCu, AgCuO, AgCdO, AgNi, AgSnO2Di2O3  , AgSnO2/ Cu, AgCdO / Cu jsb.
    matriral Wt% G / cm3 μΩ.cm Mpa % HV: KGF / MM2
    AgCdO10 90 ≥10.1 ≤2.10 ≥260 ≥15 ≥50
    AgCdO10 88 ≥10.0 ≤2.2 ≥260 ≥12 ≥60
    AgCdO10 85 ≥9.85 ≤2.3 ≥260 ≥10 ≥65
    AgCdO10 83 ≥9.8 ≤2.4 ≥260 ≥8 ≥65
    AgSnO2 (8) 92 ≥9.9 ≤2.3 ≥250 ≥17 ≥70
    AgSnO2 (10) 90 ≥9.8 ≤2.3 ≥250 ≥15 ≥75
    AgSnO2 (12) 88 ≥9.7 ≤2.4 ≥260 ≥12 ≥80
    AgSnO2 (5) In2O3 (3) 92 ≥9.9 ≤2.3 ≥250 ≥17 ≥75
    AgSnO2 (5) In2O3 (4) 90 ≥9.8 ≤2.4 ≥250 ≥17 ≥80
    AgSnO2 (5) In2O3 (4) 88 ≥9.7 ≤2.5 ≥260 ≥12 ≥85

    Prosés utama:

    nyeuseup

    图片7

    ékstrusi

    图片7

    rolling panas

    图片7

    ngagulung tiis

    图片9

    Pék mariksa

    图片7

    perlakuan permukaan

    图片7

    Dioksidasi internal

    图片7

    stamping

    Aplikasi Utama

    1603249492(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk