Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kontak las las

Pedaran pondok:

Tombol kontak bimetal tiasa disayogikeun dina varitey ageung konfigurasi sareng kombinasi bahan, Bahan tina lapisan anu dianggo tiasa Ag, AgCdO atanapi AgNi, sisi Forthe pikeun dilas kana bahan baku baja atanapi paduan Cu-Ni tiasa dianggo, Kandel lapisan damel luhur aya dina satengah tina kandel lapisan luhur.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ciri na sapertos kieu: 

    1, kontak Tri-logam ngagaduhan permukaan kontak salaku bahan Fe, kalayan konveksi leutik pikeun ningkatkeun las. Éta ngabantosan stabilitas kontak tina kontak sareng lambaran logam bi sareng bahan dasar lambar stainless steel jsb.

    2, Posisi las parantos kabeungkeut ku logam lebur. Stabilitas listrik na jauh langkung saé tibatan kontak riveting sareng gambar sareng posisi anu sampurna, Upami riveting, biasana bisa distorsi bi logam ogé kaleungitan las .Engké éta mangaruhan méter suhu sareng simpangan data.

    3, Ku ngabandingkeun sareng Kontak Las, éta ngagaduhan waktos panas anu pondok sareng lingkungan anu bersih. Éta sayogi pikeun mini bagéan ngahasilkeun, khususna pikeun sistem mini.

    Kontak Tri-logam tiasa milih logam alloy pérak anu béda ku mata uang listrik anu béda dina alat. Éta sayogi pikeun sasambatan kontak ku sambungan pulsa listrik. Hal ieu dianggo sacara lega pikeun bagian kontak sareng jembatan logam bi, sapertos relay, mini-switch, pengontrol termal, tombol sareng pemutus sirkuit.

    Garis produk Tri-metal Kontak nyusun roller automaton, mesin extruder, mesin las, stamper otomatis, mesin kontak lambar, tester tekanan hidrolik, proyektor, mikroskop jsb .kira-kira mesin 100tes. Éta tiasa ngadamel produk kontak per desain pelanggan kalayan kaluaran taunan 2 milyar potongan kapasitas

    1. Marerials utama:
    AgSnO2, AgSnO2InO3, AgZnO2, AgCu0, AgCd0, jsb.
     
    2. Aplikasi
    Digunakeun sacara lega dina sababaraha jinis kontak, relay, pemutus sirkuit sareng saklar, sareng sajabana 3.Panjelasan Produk:  Sajumlah leutik nickle dilebetkeun kana bahan Ag ngajantenkeun séréal Ag langkung saé, supados ningkatkeun kakuatan, karasa, tahan las sareng tahan tahan ageman tina bahan Ag. Samentara éta, matéri ngajaga kaunggulan konduktivitas tinggi sareng résistansi kontak anu low tina Ag murni. Keling padet nyaéta jinis kontak anu sadayana didamel tina bahan kontak-biasana pérak atanapi campuran pérak. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami